Eindelijk

Soms mis je pas iets op het moment dat je er eindelijk na anderhalf jaar weer bij kunt zijn.
De laatste keer was voor kerst 2019 en daarna werden er diverse optredens gecanceld maar dinsdag 13 juli was het dan toch zover. Al was ik tot het laatst wel bang dat de vele besmettingen van de afgelopen week nog wel eens roet in het eten kon gooien. Maar het is goed gekomen.

Basse was de place to be! Basse wie en wat is Basse. Het is een miniplaatsje met vele campings in het noordwesten van Overijssel, ergens in de buurt van Steenwijk. Ik moest er dus wel even een eindje voor rijden. Maar wanneer autorijden wel een van de leukere dingen is en afstanden me niet zoveel zeggen, stap je zonder problemen in de auto en rijden maar.

Via Assen, Meppel kom ik mooi op tijd aan bij zwembad ‘t Tolhekke. De eerste mensen staan al voor de ingang te wachten en al snel mogen we naar binnen. We krijgen thee en kunnen een drankje meenemen voor later aangezien er geen pauze is. Geen vragen over Corona-app of testbewijs. Was ook prima geweest, voor deze avond had ik veel over.

Kwart over 8. Yes daar komen ze, eindelijk maar toch. Dit is kippenvel en nu pas merk ik hoe erg ik dit heb gemist.
Ik die helemaal in de ban is van deze stem en dit geluid. Het eerste nummer is gewoon ademloos luisteren, dit moet even indalen. Het gaat regenen, maar het gekke is dat je er niets van voelt. Maar het wordt al snel weer droog, tijd voor enige filmpjes en alleen maar genieten. Eerst nog keurig op de stoel zoals het nu hoort, maar toch krijgen ze mij en alle anderen van die stoel af en zingen en dansen we weer mee.

O wat heerlijk, wat heb ik dit gemist. Jan, Jaap en Robin, jullie waren geweldig en dit was puur genieten!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 10 =