Duiken in het verleden

Waarom heeft de een geen enkele hobby en komt hij of zij niet verder dan wat doelloos tv kijken en weet een ander niet welke hobby de prioriteit heeft en zijn er voor deze persoon nog zoveel dingen waar hij of zij graag veel tijd in zou willen steken?

Ik ben dus zoals het laatste wat ik hier aangeef. Mijn dagen zijn minimaal 5 uur te kort en de week heeft 3 dagen te weinig. Wat zou ik graag een cursus schilderen willen beginnen, zou ik elke dag een aantal uren willen lezen, mijn theezakjes verzameling helemaal up to date willen hebben, minimaal 2 dagen per week grotere wandelingen willen lopen. Meer willen fietsen en fotograferen willen optimaliseren. Om alles zichtbaar te laten zijn, zou ik dus elke dag willen bloggen. Terwijl ik dit dus lees, weet ik dat ik dus gelijk dat ik veel leuke dingen doe in het leven. Eén voordeel al deze leuke dingen kan ik gelijktijdig doen met mijn liefde voor muziek. Iets wat hier dus dagelijks wordt beluisterd.

En toch zijn er nog zoveel dingen die ik ook zou willen. Ik zou me dus heel graag willen verdiepen in het verleden van mijn vaderskant. Ik zou meer willen weten over de achtergronden van het leven in Egmond aan Zee. Vaak trouwde men met een partner uit hetzelfde dorp. Zover ik de laatste jaren heb meegekregen ben ik familie met alle oud Egmonders. Dit lijkt me dus zo vreselijk interessant om uit te pluizen. Helaas zal ik daar niet aan beginnen want ik weet gewoon dat ik daar veel en veel te weinig tijd voor bezit. Gelukkig is er Peter, hij is druk doende om alles uit te zoeken en op schrift te zetten. –

Tot die tijd moet ik het doen met de foto van mijn overgrootmoeder, Jacoba Visser-Stam 1845-1900 . De moeder van mijn opa Arie Visser geboren in 1881.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − vier =