2 gedachten over “Duiken in het verleden

  1. Wat een mooie foto van je overgroot moeder. En je stukje is zoooooo herkenbaar. Mijn jongste zoon heeft wel eens gezegd dat ik te veel hobby’s heb. Soms weet ik niet wat ik eerst zal / moet gaan doen. Met als gevolg dat ik eigenlijk niets doe waardoor ik soms een beetje een hekel aan mezelf heb want ik heb nog zoveel te doen. Moet nog zoveel theezakjes opbergen en dan al die dubbele zakjes nog eens opnieuw sorteren en kijken wat er weg kan. En alle boeken die liggen te wachten totdat ze gelezen worden. En wat zal ik eerst eens gaan haken ? Ik heb inmiddels zoveel patronen verzameld maar helaas maar 1 paar handen en maar 24 uur in een dag. Maar ben zo blij dat ik zoveel hobby’s heb want zo heb ik altijd wel iets te doen wat bij mijn stemming van dat moment past. En dan voel ik me zo gelukkig als er weer wat theezakjes zijn opgeruimd, er weer een haakproject af is, ik weer een paar hoofdstukken in mijn boek heb gelezen. Dus Maria, laten we gewoon doorgaan te doen met wat we leuk vinden en waar we gelukkig van worden. Op die manier houden we ‘t het langst vol.

    1. We gaan gewoon lekker door Maddy, er is niemand die zegt dat ik alle theezakjes opgeruimd moet hebben, die van me verwacht dat ik elke dag een boek uit moet lezen of die me zegt dat ik er maar 10 fuchsia’s kan houden in plaats van 50. Niemand vindt het gek dat bij mij de theepotten in de tuin hangen en staan. Dat is het leuke van hobby’s. We doen gewoon waar we ons zelf prettig bij voelen en waar het leven nog meer glans krijgt. Het is zoals mijn held Ramses Shaffy al zong “We zullen doorgaan” en “Laat me” .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *