Elke dag een theetje, deel 5

Dat was dan de Russische maand, elke dag een theetje waarvan ik in vele gevallen niet wist wat ik ging drinken aangezien mijn Russisch niet zo goed is 🤣. Kan alleen zeggen dat ze er prima thee drinken, daar kan menig Nederlands merk nog een voorbeeld aan nemen. Maar wat is het heerlijk, dit ben ik begonnen om de wintermaanden waarin thuiswerken en lange donkere dagen soms een beetje een sleur gevoel gaven. Gewoon uit mijn mega voorraad thee, elke dag een andere te pakken en deze op de foto te zetten. Je begint dan de dag gewoon op een leuke manier. De zakjes liet in dan elke dag zien op Instagram en ondertussen heb ik daar weer allerlei nieuwe mensen ontmoet en de komende dagen ga ik oa voor een Zweedse firma hun thee reviewen. Wat kan het dan leuk zijn om zo iets simpels te doen.

Voor wie op vakantie gaat de komende weken, ik wens jullie al vast een heel fijne vakantie maar vergeet niet om voor mij een “souvenir” mee te nemen. Wellicht zie je hem dan de komende maanden hier weer terug.

3 thoughts on “Elke dag een theetje, deel 5

 1. Veel – voor mij – onbekende prachtige zakjes Maria.
  Nieuwe logo’s etc.
  Fijn dat wij ons daaraan mogen verlustigen.
  Prettige zomer en tot ziens.
  T.groeten,
  Marja.

 2. Er is toch niets mooiers dan je verlustigen aan zakjes die je niet bezit, dan weten gelijk weer waar naar we opzoek moeten gaan. Na meer dan 70 000 zakjes zie ik nog steeds weer exemplaren voorbij komen die ik maar wat graag zou willen toevoegen. En zo houden de theezakjes ons van de straat en was het ook een heerlijke afleiding tijdens het afgelopen jaar toen er veel andere bezigheden niet door konden gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 5 =