Wat heb ik dit gemist

Corona, wat heeft dit tot vóór 2020 onbekende woord het afgelopen jaar veel en vaak voor gespreksonderwerpen gezorgd. Angst, onbegrip, kop in het zand steken, ruzies door het niet accepteren van andere meningen, alles is voorbij gekomen. Nu ben ik denk ik wel een van de laatste personen om er ruzie over te gaan maken, maar ga mij niet dwingen om mijn eigen gevoel opzij te zetten en mee te gaan met ideeën wat ver van de mijne staat. Helaas hebben 3 “facebookvrienden” dit met het einde van onze “vriendschap” moeten bekopen. Geen idee hoe het er bij hun voorstaat, wellicht zijn ze ooit nog overstag gegaan omdat ze toch met ziekte te maken kregen of gaan ze nu flierefluitend ongevaccineerd door het leven.

Ik ben zelf deze periode prima doorgekomen. Heb leuke dingen gedaan en kon er uitstekend mee omgaan. Maar er is één ding wat ik vreselijk heb gemist. De muziek! Vanaf de zomer 2020 waarin er nog enkele kleinschalige evenementjes waren is er bijna 1 jaar lang niets geweest. Wel veel leuke dingen kunnen streamen op tv maar daar bleef het noodgedwongen bij.

Hoe heerlijk kan het dan zijn dat we eindelijk afgelopen zondagmiddag weer konden genieten van live muziek en gelijk ook een kanjer om te horen. “In toene” bij Klaas Spekken. Wellicht voor velen totaal onbekend maar ik zeg dan altijd, “Google maar eens”. Het is zo fijn om dan in het zonnetje te gaan zitten en genieten van heerlijke muziek met de nodige humor er tussendoor. Gewoon genieten en ontzettend blij zijn dat dit mag.

Voor hoelang zal alles weer redelijk normaal zijn? Of krijgen we toch ook nog een 4de golf? Geen idee, misschien wel enigszins beangstigend dat velen gelijk weer naar landen vertrekken waar de prognoses minder stabiel zijn dan bij ons in het land. De tijd zal het leren. Voor mij is het: op naar het volgende leuke optreden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =