Theezakjes

Krijg ik dus van iemand de opmerking of ik nog wel theezakjes verzamel want hij leest niets meer over theezakjes en hoort me er ook niet meer over. Dat laatst klopt wel maar het eerste beslist niet. Alleen zijn er andere bezigheden bij gekomen. Ik wandel en fiets veel en daardoor heb ik een oude hobby weer opgepakt en fotografeer ik dus veel. Was het eerst doodgewoon met een Iphone en maak je wel leuke kiekjes, maar dan wil je toch meer en mooier. Soms ga ik alleen op pad, maar mijn zoon vindt het ook heerlijk om mee te gaan en hij zoekt de leukste routes uit en we draaien onze hand niet meer om voor rondjes van 15 km en meer.

Zodoende blijft er soms gewoon geen tijd meer over voor de theezakjes en eerlijk gezegd, dit is ook geen zomer hobby. Nu moet je buiten genieten, van de bossen, hei maar ook richting de zee is heerlijk.

Maar heb je dan toch nog een ruil ten einde gebracht, dan is het wel super leuk om 60 theezakjes te verwerken in de verzameling en zien dat er weer heel veel nieuws op de markt is. Ach zoals het nu lijkt mag er weer veel meer en kan ik ook weer eens naar een theebeurs. We zullen wel zien wat de toekomst brengt maar ik blijf in elk geval verzamelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =