2 gedachten over “Witte chocoladecheesecake met frambozen

  1. Mmmmm, als ik dit zie en lees krijg ik zin om hem weer eens te maken. Laten we dus maar hopen dat we snel weer wat meer visite mogen en kunnen ontvangen want deze cheesecake is bij ons op de lijst gekomen om te maken als we visite krijgen. Zo’n hele taart is voor twee personen nl wel erg veel (we hadden geen blik van 20 cm dus hebben we de grote variant gemaakt [inmiddels wel een kleiner blik aangeschaft]). Niet dat we het erg vinden om zo’n grote taart, samen, verspreid over een paar dagen op te eten maar we moeten toch ook wel aan onze lijn en gezondheid denken. We hopen ook nog steeds dat jullie nog eens richting Zeeland komen misschien dat hij dan op het menu komt.
    Voor de mensen die hem gaan maken, geniet ervan en eet smakelijk.

    1. Bedankt voor je reactie Maddy, hier willen we ook heel graag weer eens richting Zeeland komen. Maar langzamerhand zien we steeds meer lichtpuntjes en hopen we dat er dit najaar weer iets gaat gebeuren in het zuiden zodat we jullie kant op kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *