Geen Astra Zenica

Afgelopen week krijg ik dus een uitnodiging om mijn eerste vaccinatie te halen. Ik word woensdag 14 april verwacht bij mijn huisarts. Reden dat ik nu al aan de buurt ben, ik behoor tot een risicogroep. Prima, ik ben er wel klaar voor. Zoals ik al eerder schreef, niet omdat ik zo nodig op een terrasje moet maar wel om gewoon weer mijn vrijheid terug te krijgen. Ga ik verder ook niet over uitweiden want iedereen heeft daar zijn eigen mening over.

De volgende dag komen er weer allerlei berichten in de pers, Astra Zenica zou voor mensen jonger dan 60 niet de juiste prik zijn. Gatver, het zou toch niet dat ik nog langer moet wachten? Ik ben er klaar voor en geef me die prik.
In de loop van de avond wordt duidelijk dat ik hem niet zal krijgen. Vrijdag hoor ik gelijk al via de huisarts dat ik hem inderdaad niet krijg. Misschien wel begrijpelijk, maar wat dan nu? Moet ik weer weken of zelfs maanden wachten?

Is er nu misschien nog ergens een spuitje Modena of Pfizer over? Ik wil weer vrij zijn, wil weer naar locaties waar alleen mensen zijn die gevaccineerd zijn zodat we weer met z’n allen kunnen genieten. Zal het hem worden Elly dat we in september weer eindelijk naar je beurs kunnen?

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =