Elke dag een theetje deel 2

Soms bedenk je bij toeval iets leuks. De grote zak met voorraad nieuwe zakjes voor mijn verzameling en het graag willen proeven van al die smaaktjes, soms totaal onleesbaar in het chinees of japans, maar ook de simpele zakjes die nieuw verschijnen op de markt in Nederland wil je toch wel heel erg graag proberen. En zo zit de 2de maand van elke nieuwe dag beginnen met een ander theetje er al weer op. Eigenlijk kan ik over de afgelopen periode niet echt eentje aanwijzen die niet te drinken was. Uiteraard komen deze wel eens voorbij, maar in de ochtend kies ik toch wel vaak een
bekende smaak al is dat bij de zakjes uit Rusland, China en Japan altijd maar afwachten wat er in mijn theeglas tevoorschijn komt.

En dit brengt me dus gelijk bij de maand april, dat wordt een feest maand, want het gaat mijn Japanse maand worden met dus elke dag een verrassing op theegebied. En vraag je je af hoe ik aan al die leuke theetjes kom, jij daar heb ik zo mijn relaties voor en regelmatig ruil ik via Instagram met liefhebbers van thee uit verre landen.

One thought on “Elke dag een theetje deel 2”

  1. Wat zien de zakjes er toch PRÁCHTIG uit Maria.
    Hopelijk vallen de buitenlandse smaken mee.
    Vanuit het Hedelse word je:
    GEZONDE, VEILIGE, PRETTIGE PAASDAGEN én T.groeten toegewenst door:
    Marja Zuiddam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 5 =