Elke dag een theetje

Als fanatiek theedrinker en iedere keer maar weer genieten van een kop thee, wilde ik eindelijk eens iets anders doen dan drinken en het zakje in mijn verzameling stoppen. Elke ochtend begin ik de dag met een “Tea of the day” op Instagram. Zo heb ik dus in de maand februari 28 verschillende merken/series en smaakjes gedronken. Uiteraard is de een lekkerder dan de andere maar leuk is het in elk geval wel. Ook kan ik zeggen, dat de dag voor mij het beste start met een zwarte thee, een Breakfast of een Oolong hebben dan mijn voorkeur. Aangezien hier nog mega veel leuke zakjes liggen ga ik er in de maand maart gewoon lekker mee door en zal men wederom elke dag een leuk zakjes te zien krijgen.

2 thoughts on “Elke dag een theetje

  1. Wat een leuk zakje met dat IJsvogeltje erop.
    Lekker iedere dag een andere thee uitproberen, zo heb ik ook nog wat zakjes liggen van een TEAswap.
    Hoog tijd om je voorbeeld te volgen ;o)
    Ik lees altijd met plezier je thee-blog post.

    1. Dankje Carla, het is inderdaad erg leuk om elke dag met een ander theetje te starten. Ik neem nu elke dag een Japans theetje en hoop dat er maar genoeg voorraad is voor 30 dagen. Denk dat de afwisseling van mijn blogs het altijd leuk maakt om te lezen. Alleen maar thee is erg eentonig, ook om dan wat te schrijven. Het mooie voor mij is de verschillende mensen die het lezen, de een komt voor de thee maar verheugt zich elke keer juist op de foto’s die er komen. De ander komt gewoon om mijn wel en wee te lezen en kijkt weer met verbazing naar alle theezakjes die ze voorbij zien komen. Het blijft leuk om hier te schrijven en voor je geest is het goed om soms op moeilijke momenten het te kunnen delen van je belevenissen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + negen =