2 gedachten over “Elke dag een theetje

  1. Wat een leuk zakje met dat IJsvogeltje erop.
    Lekker iedere dag een andere thee uitproberen, zo heb ik ook nog wat zakjes liggen van een TEAswap.
    Hoog tijd om je voorbeeld te volgen ;o)
    Ik lees altijd met plezier je thee-blog post.

    1. Dankje Carla, het is inderdaad erg leuk om elke dag met een ander theetje te starten. Ik neem nu elke dag een Japans theetje en hoop dat er maar genoeg voorraad is voor 30 dagen. Denk dat de afwisseling van mijn blogs het altijd leuk maakt om te lezen. Alleen maar thee is erg eentonig, ook om dan wat te schrijven. Het mooie voor mij is de verschillende mensen die het lezen, de een komt voor de thee maar verheugt zich elke keer juist op de foto’s die er komen. De ander komt gewoon om mijn wel en wee te lezen en kijkt weer met verbazing naar alle theezakjes die ze voorbij zien komen. Het blijft leuk om hier te schrijven en voor je geest is het goed om soms op moeilijke momenten het te kunnen delen van je belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *