Steeds maar weer theezakjes

Er gaat hier eigenlijk geen week voorbij zonder dat er theezakjes binnenkomen. De ene keer ligt er spontaan een zakje in de brievenbus wat iemand uit de buurt hier deponeert, de volgende keer is het een pakketje uit Rusland. Steeds weer komen er nieuwe exemplaren mijn kant op. Zo kreeg ik dus gisteren weer een groot aantal van een verzamelaar uit Rusland waar ik regelmatig mee ruil. Allemaal volle zakjes die ik dus ook nog eens mag proeven, ruilde ik in het verleden voornamelijk lege zakjes, tegenwoordig zijn het steeds vaker volle zakjes die er geleverd worden en dat is voor een theefanaat als ik ben natuurlijk dubbel genieten. Al is het soms ook wel eens heel snel naar de kraan lopen en mijn mond spoelen aangezien ik zoiets ontzettend smerigs wil drinken. Vooral in Japan zijn er smaakjes bij die ik gewoon smerig vindt. Kastanje thee is onder andere aan mij niet besteed.

Dan komt van buitenstaanders vaak de vraag, kun je er wel tegen drinken?
Nee helaas niet, mijn voorraad volle zakjes is dus ook mega groot. Probeer er elke dag een stuk of 5 te drinken maar dan nog krijg ik niet het idee dat mijn voorraad minder wordt. Gelukkig hebben we een grote zolder, zodat alle adventseries 2020 die een langere houdbaarheidsdatum hebben even weg zijn gezet. Want ik ben nu druk bezig om de adventzakjes van 2019 weg te werken. Nog een stuk of 10 doosjes te gaan en dat allemaal x 24 stuks. Ach dat zegt dat genoeg. Want tussendoor komen er natuurlijk ook weer de nodige andere zakjes binnen zoals deze uit Rusland en de verwachting is dat er vandaag of morgen weer een dik pakket uit Japan gaat komen.

Heerlijk, wat is het toch fijn om een hobby te bezitten waarvan je op meerdere fronten kunt genieten. Op naar de 70 000 verschillende zakjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vier =