Wintertijd, theezakjes tijd

De winter heeft zijn intrede gedaan, fietsen is eigenlijk niet mogelijk. Te koud en dus is het meer wandelen. Wat ik dus minder leuk vindt. Maar de winter heeft ook positieve kanten, er is tijd voor de theezakjes en dat heb ik de afgelopen weken dus veelvuldig gedaan en er is ontzettend veel geruild.

Nederland, Spanje, Oekraïne, Tsjechië, Zweden, Rusland, Singapore en Japan, van alle kanten kwamen er weer prachtige exemplaren voorbij. Ondertussen zijn we er nog niet klaar mee want ben nog druk aan het ruilen met Slovenië, Tsjechië, België, komt er nog een review mijn kant op en heb ik voor de komende weken dus genoeg te doen om alles weer in de verzameling op te bergen. Wat kun je toch genieten van al deze leuke hobbies. Morgen na werktijd gaan we combineren, wandelen richting postagentschap om weer theezakjes te verzenden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − vijftien =