Inspiratieloos

Er zijn van die momenten in het leven dat je compleet inspiratieloos bent. Dat je totaal niet meer weet wat je heer neer kunt zetten, doe je dan misschien te weinig leuke dingen of staat de wereld een klein beetje stil?
Eigenlijk is dat bij beide niet het geval, ondanks dat we nog steeds te maken hebben met Corvid-19, gebeuren er toch echt genoeg leuke dingen in mijn leven. Helaas wordt het fietsen wat minder maar wandelen lukt prima, camera mee en er is zoveel te zien, dus dat is het niet. Mis natuurlijk wel het live muziek, maar een avondje streamen met de Jeetjes zoals afgelopen zaterdagavond maakt heel veel goed. En wat te denken van het optreden van Danny Vera en Paskal Jacobsen bij Op1 met hun eerbetoon aan Rob de Nijs. Dit is toch pure kippenvel! Nee ik vermaak me wat dat betreft wel, ook al laat mijn gezondheid me momenteel wel wat in de steek. Maar samen met Paul van fysiopraktijk Menterwolde hoop ik ook hier weer door te komen.

Staat de wereld dan stil? Nee dat al helemaal niet, Amerika heeft gesproken en Joe Biden zal de nieuwe president worden. Zijn eerste kluif zal zijn om Humpie Trumpie uit het Witte Huis te zien krijgen. Deze man heeft blijkbaar nog nooit meegemaakt dat het ook wel eens anders kan gaan dan dat hij wil en weigert dus ook te accepteren dat hij moet vertrekken. Opzouten en ga je diep schamen, je lijkt wel een kleuter. De aanslagen in Nice en Wenen? Vreselijk, waarom kunnen we niet gewoon met z’n allen op deze aardbol wonen en elkander respecteren? Dichter bij huis hebben we dan de problemen rondom Covid-19, volgens de een is het een grote leugen, dan ander zit al maanden lang angstig thuis te wachten op een vaccin of medicijn. Nou in een complot theorie geloof ik dus niet en denk dat de WHO, RIVM en al die anderen het beste met ons voor hebben en er alles aan doen om dit virus te verslaan. Ben ik dan bang? Nee totaal niet, doe eigenlijk alles wat ik normaal ook deed voor zover het mag en kan. Het thuis werken gaat nog steeds prima, al was het in de zomer denk ik wel gemakkelijker dan nu. Wanneer je even aanspraak wil, was er in de zomer altijd wel iemand die ook buiten liep, nu is het stil op straat en het praatje mis ik dan wel. Gelukkig hebben we Bert S nog, zijn telefoontjes zijn elke keer weer een welkome onderbreking. En Marcel H en Robin B, meestal toch wel elke dag 1 of meerdere keren aan de lijn.

Nu ik dit allemaal zo tik, merk ik toch dat er altijd wel weer enige inspiratie op komt borrelen. Lang leve Biden en Harris. Nu 21 maart misschien nog een andere koers in Nederland?

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =