Kerst

Enige tijd terug had ik hier de vraag neergezet voor de theezakjesverzamelaars onder ons of ik door moet gaan met het plaatsen van een kerst/winter gerelateerd zakjes tijdens de gehele Advent. Helaas waren de reacties daarop zeer slecht en dat gaf dus duidelijk aan dat er geen belangstelling is. Nu kwam bij mij gelijk de vraag naar boven, hoeveel verzamelaars komen hier meerdere keren per maand. Daar kan ik dus heel erg positief over zijn, velen komen hier minimaal 1x per week en uitschieters die zelfs elke dag een kijkje nemen naar mijn bezigheden. Het is alleen jammer dat men hier niet durft te reageren. Want die indruk krijg ik dus, van de personen die hier zeer regelmatig komen, reageren er 2 ook regelmatig. Een enkeling reageert via de mail naar mij, maar niet als reactie op een item oid.

Ik wacht dus nog even af of er meer zijn die graag willen dat ik doorga met elke dag een theezakje tijdens Advent of dat ik er mee ga stoppen. Zoals het nu lijkt komt er dus dit jaar geen vervolg en rijst bij mij de twijfel of ik hier überhaupt nog wel iets moet plaatsen over theezakjes. Ooit is aangegeven dat men een beursagenda zeer welkom zou vinden, maar ook dat werkt niet zoals het moet want het was mij niet bekend dat er 7 november een beurs gepland stond.

Ben dus heel benieuwd of er nu zichtbare reacties komen.

3 thoughts on “Kerst

  1. Hoihoi wat mij betreft mag je er mee doorgaan maar dat had ik al eens aangegeven behalve als je geen aanbod van zakjes krijgt want dan heeft het geen zin.
    Ik vind het wel leuk om te zien wat er allemaal is.

  2. Hallo Maria.
    Van wat jij plaatst lees ik het meeste, zéker wat de theezakjes betreft,dús mijn aandacht heb je.
    Hedelse T.groeten van Marja.

    1. Bedankt voor je reactie Marja, ik denk er nog over na of ik vanaf 1 december iets ga doen aan Advent. Twijfel nog steeds of het wel genoeg aandacht trekt bij de theeverzamelaars. Mocht ik het niet doen, dan kom ik zeer zeker met iets anders omtrent thee, winter en advent. Gelukkig hebben we nog even de tijd om na te denken. Eerst Sint Maarten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + twaalf =