3 gedachten over “Kerst

  1. Hoihoi wat mij betreft mag je er mee doorgaan maar dat had ik al eens aangegeven behalve als je geen aanbod van zakjes krijgt want dan heeft het geen zin.
    Ik vind het wel leuk om te zien wat er allemaal is.

  2. Hallo Maria.
    Van wat jij plaatst lees ik het meeste, zéker wat de theezakjes betreft,dús mijn aandacht heb je.
    Hedelse T.groeten van Marja.

    1. Bedankt voor je reactie Marja, ik denk er nog over na of ik vanaf 1 december iets ga doen aan Advent. Twijfel nog steeds of het wel genoeg aandacht trekt bij de theeverzamelaars. Mocht ik het niet doen, dan kom ik zeer zeker met iets anders omtrent thee, winter en advent. Gelukkig hebben we nog even de tijd om na te denken. Eerst Sint Maarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *