Herfst is ingetreden

Bah, regen, regen en nog meer regen. Ik wil zo graag met de camera op pad, paddestoelen spotten, mooie bladeren zoeken, gewoon alles aan kleur wat de herfst zo prachtig maakt. Maar het zit er dus al dagen niet in. Had diverse kleine fietstochtjes op de planning staan, zo nu en dan zelfs nog na een werkdag. Er komt niets van terecht. Het weer laat mij volledig in de steek. Voordeel is dan wel dat ik ook heel veel hobby’s bezit die ik binnen kan doen. Na lange tijd van tijdschriften was er dit weekend weer een boek dat uitgelezen moest worden. Daarover binnenkort meer. De theezakjes kregen alle aandacht die ze zo nu en dan verdienen en……… de camera mocht mee in mijn eigen tuin.

Midden oktober en nog steeds staan er diverse fuchsia’s in volle bloei en wat is er mooier dan ze op de foto te zetten voorzien van waterdruppels?
De dahlia’s worden minder maar ook daar zijn er nog een aantal voorzien van prachtige bloemen. Maar zolang het niet vriest blijven de fuchsia’s buiten staan en de dahlia’s gaan eind van deze maand uit de grond en kunnen de knollen weer wachten op een nieuw seizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 2 =