Thee tijd

Het fietsen in de avonduren nadert langzaam zijn einde. Het begint al weer redelijk snel donker te worden en dan is het toch minder leuk om door de velden te fietsen. Dus we pakken hobby 2 weer op en zo zat ik dus zondag weer eens behoorlijk lang in de theezakjes. Heel veel adventseries van 2019 die nog niet op LastDodo (de opvolger van Catawiki) stonden en die ik er dus maar eens op heb geplaatst. Zelfs op maandagavond heb ik nog weer een 100 scans gemaakt van allemaal zakjes die geplaatst moeten worden. Ik heb er dus zin in.

De afgelopen maanden is er dus weer van alles binnengekomen wat dus nog opgeborgen moet worden. Sommige totaal nieuw en moet ik scannen, bij anderen heb ik soms het geluk dat ze reeds op LastDodo staan en ik ze kan aanvinken en ze gelijk in mijn eigen verzameling zijn opgenomen.

Gewone simpele zakjes maar ook beauties en die wil ik dus eens laten zien want het is toch zo jammer dat ze straks in een ordner gaan en eigenlijk niemand ze meer zit. Vandaar dat ik deze dus eens een ere plekje geef op deze site.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × een =