5 gedachten over “Kersttheezakjes

 1. Doorgaan natuurlijk. Altijd leuk om die speciale zakjes te zien. En ja ik heb ook de eerste advent series weer. Wel vroeg dit jaar.

 2. Gewoon doorgaan Maria. Ik merk ook dat heel veel mensen het wel leuk vinden wat jij doet, maar nog geen eens tijd hebben voor een reactie. Terwijl er heel veel tijd in wordt gestoken door de ander. Jammer. Iedereen gaat nu eenmaal anders met de vrije tijd om. En er zijn nu heel veel dingen die aandacht trekken.

  Dat jij niet zoveel reacties krijgt komt misschien dat ze denken Maria heeft al zoveel die van mij heeft ze vast al wel.

 3. Elly, Ria en Marjoke wat fijn dat jullie zo snel een reactie plaatsen. Moet eerlijk bekennen dat er hier nog wel voor een aantal jaren aan leuke zakjes op scan staan die ik graag eens zou willen laten zien rondom kerst. Zou jammer zijn wanneer ik er niets mee zou doen. Maar jullie brengen me dus al enigzins aan het twijfelen om er mee door te gaan. Eens kijken of er nog een aantal reacties komen.

 4. Dag Maria, ik heb veel kerst- en winter theezakjes – wil je dar scans van hebben voor deze site?
  Kan ik hiervoor gewoon scans van een sheet met 9 zakjes naar je email sturen?
  Ik heb evt. ook wat dubbele, die moet ik echter nog scannen als je interesse hebt.
  Ik hoor het graag, succes.
  Rina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *