Kersttheezakjes

Sinds enige jaren start ik vanaf 1 december de gehele Advent periode met het laten zien van een theezakje met als thema kerst of winter. Daar kreeg ik de afgelopen jaren eigenlijk best veel reacties op en vele verzamelaars stuurden mij een scan van hun bijzondere zakjes met dit thema. Alleen viel het in 2019 nogal tegen, ik kreeg geen scans opgestuurd en er was ook nagenoeg geen enkele reactie op een van de zakjes. Dus ik twijfel heel erg of ik dit wel weer moet gaan doen. Is de tijd voorbij dat dit leuk is of was? Of gaat men meer voor het snelle en vluchtig zien op Facebook en Instagram? Nadeel daarvan is dat de zakjes na verloop van tijd zover weggezakt zijn, dat je ze niet meer terug kan vinden en hier op de site is het makkelijk terug te vinden. Wat vinden jullie? Moet ik hier mee doorgaan of was 2019 gewoon het laatste jaar dat ik zakjes heb laten zien? Kan trouwens wel al verklappen dat de eerste adventseries al weer gespot zijn.

Ik zie de reacties graag tegemoet.

5 thoughts on “Kersttheezakjes

 1. Doorgaan natuurlijk. Altijd leuk om die speciale zakjes te zien. En ja ik heb ook de eerste advent series weer. Wel vroeg dit jaar.

 2. Gewoon doorgaan Maria. Ik merk ook dat heel veel mensen het wel leuk vinden wat jij doet, maar nog geen eens tijd hebben voor een reactie. Terwijl er heel veel tijd in wordt gestoken door de ander. Jammer. Iedereen gaat nu eenmaal anders met de vrije tijd om. En er zijn nu heel veel dingen die aandacht trekken.

  Dat jij niet zoveel reacties krijgt komt misschien dat ze denken Maria heeft al zoveel die van mij heeft ze vast al wel.

 3. Elly, Ria en Marjoke wat fijn dat jullie zo snel een reactie plaatsen. Moet eerlijk bekennen dat er hier nog wel voor een aantal jaren aan leuke zakjes op scan staan die ik graag eens zou willen laten zien rondom kerst. Zou jammer zijn wanneer ik er niets mee zou doen. Maar jullie brengen me dus al enigzins aan het twijfelen om er mee door te gaan. Eens kijken of er nog een aantal reacties komen.

 4. Dag Maria, ik heb veel kerst- en winter theezakjes – wil je dar scans van hebben voor deze site?
  Kan ik hiervoor gewoon scans van een sheet met 9 zakjes naar je email sturen?
  Ik heb evt. ook wat dubbele, die moet ik echter nog scannen als je interesse hebt.
  Ik hoor het graag, succes.
  Rina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =