Onverwacht kadootje

Ja zo kan ik het wel noemen. Een week of 2 terug werd is benaderd door een onbekend persoon met de mededeling dat zij in het verleden eens theezakjes had gespaard en deze nu weg wilde gooien. Maar eigenlijk was het ook wel weer zonde en na wat gegoogel kwam ze op deze website terecht. Daarop kreeg ik dus een mail met de vraag of ik wellicht belangstelling had voor haar zakjes. Nou dat hoef je dus geen 2x te vragen want uiteraard had ik belangstelling. Dus op naar Appingedam. Daar trof ik dus een kleine verzameling aan, waar de eerste blik me zei dat ik er al veel van had. Maar dan ga op een duilerige avond er eens goed voor zitten en blijkt dat er toch nog wel degelijk weer iets in zit wat ik niet bezit. Ondanks mijn meer dan 60000 verschillende theezakjes blijken er toch ook nog steeds oudere zakjes te zijn die nieuw voor me zijn. Hier kan ik dus weer ontzettend blij mee zijn en kan ik langzamerhand misschien wel zeggen, op naar de 70000 zakjes al zal dit laatste nog wel een hele tijd gaan duren. Wellicht komt er een strenge winter waarin ik weinig andere bezigheden kan uitvoeren en zal ik wat meer in de zakjes kunnen gaan doen, dus wie weet. In elk geval Leonie, heel erg bedankt voor deze zakjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 5 =