Royals

Ik heb niet zo veel met de royals, ze zitten me niet in de weg maar of ze nu zoveel meerwaarde hebben voor een land, is voor mij toch echt een vraag. Wanneer ik dat allemaal eens een beetje vanaf de zijkant volg, dan is het een groot geld verslindend instituut. Staat tegenover dat een republiek misschien nog wel meer geld kost, wanneer ik hoor wat de campagnes van Trump en Biden gaat kosten dan denk ik echt dat de wereld gek aan het worden is. Komt dan ook nog eens bij dat het in vele landen er corrupt aan toe gaat en de wereld het moet doen met mensen als Trump en Poetin.

Maar die Royals, die maken het vaak nog veel bonter, misschien niet allemaal met even veel geld maar wel met hun privé leven. Dachten wij al een wolf in schaapskleren te hebben gehad met good old Bernhard, Spanje maakt het nog veel bonter. Daar blijkt me nu een koning te hebben gehad die er wel duizend vrouwen z’n bed in heeft gekregen, smeergeld te hebben gekregen vanuit het Midden Oosten en dan spreken we nog niet over belasting ontduiking en andere zaakjes die het daglicht niet kunnen verdragen. Moet deze man zijn laatste jaren in balingschap buiten Spanje doorbrengen waar een ander gewoon de bak in gaat. Dat klopt toch niet en dan helemaal niet in Nederland. Dit soort gespuis willen we toch niet hier?

Dan hebben we Monaco, die ouwe snoepert van een Albert, blijkt er waarschijnlijk nog ergens een kind te hebben rondlopen. Heeft deze man dan geen voorlichting gehad en kent het begrip “safe sex” niet? Wanneer dit een gewone man was geweest zonder adellijke titel dan was het gewoon een ordinaire viespeuk genoemd.

Maar als de klapper van alle royals hebben we natuurlijk, Randy Andy, eigenlijk moet je aan deze man helemaal geen woorden vuil maken. Je zult maar zo’n kind hebben en dan koningin van Engeland zijn. Wanneer deze beerput opengaat zal er waarschijnlijk nog heel veel meer perversiteiten naar boven komen. Een man op leeftijd die zich enige dagen met een kind van 17 vermaakt op een eilandje? Dit wil je toch gewoon niet weten als moeder zijnde. Pak de bezem en weg met deze man uit het paleis. Ach en moedertje gezien jouw leeftijd wordt het toch ook wel eens tijd dat jezelf gaat stoppen en het werk over gaat laten aan je ondertussen bejaarde zoon.

En dan wil ik toch ook nog even aandacht besteden aan de Oranjes. Misschien dat de huidige generatie niet zo uit de band springt als opa Bernhard, ze geven liever veel geld uit aan kleding, jachten en te duur woongenot. En meestal niet hun geld maar ons geld. Terwijl half Nederland dit jaar niet op vakantie gaat of heerlijk in eigen land blijft vertoeft zijn deze mensen dus vertrokken naar een of ander oord. Of zal ik ze toch vanavond zomaar eens tegen kunnen komen op een van mijn fietstochtjes en zitten ze ook heerlijk op een boerderijcamping in het relatief veilige Noord Nederland?

Afbeelding van Clker-Free-Vector-Images via Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vijf =