2 gedachten over “Verveling zonder werk

  1. Nou ik zal dan wel 1 van die “leuke” mensen zijn. Ik geloof niet in de 1,5M maatregel . Maar ieder zijn mening. Zal je daar ook nooit over aanvallen. Als jij 1,5 m afstand wil houden dan zal ik dat zeker respecteren en houd ik 1,5m afstand van je. Helaas heb ik jaren bij het RIVM gewerkt en weet genoeg van virussen en bacteriën af. Dus daar baseer ik mijn mening over. Hoop dat ik toch bij de leuke mensen kan/mag blijven

    1. Gelukkig kun jij het wel onderbouwen met de zin, “ieder zijn mening”. Dit betreft ook zeker niet jou, maar 2 andere personen die mijn inziens uit verveling niet weten wat ze moeten doen en overal tegenaan schoppen en het ergste is dan, dat ze niet naar een andere mening willen luisteren maar hun mening aan anderen willen opdringen. Ik heb totaal geen kennis van virussen ed maar zolang er niets duidelijk is, hou ik me wel aan de anderhalve meter, niet alleen voor mezelf maar ook voor de mensen om me heen en ik ben eerlijk om te zeggen dat ik het soms ook wel heerlijk vindt dat we op diverse plekken wat verder van elkaar zitten of staan. Uiteraard weet ik ook dat dit voor theaters, restaurants en nog veel meer financieel niet haalbaar is. Ben blij dat ik in het noorden woon waar het ruim is en ik kan gaan en staan waar ik wil zonder dat ik heel dichtbij andere sta. Heb ik september vakantie, dan kan ik hopelijk een aantal dingen op gepaste afstand bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *