Nog meer muziek

Ik borduur toch even door op mijn blog van vorige week, afgelopen week was het iets minder met het weer, moest veel werken, wat verplichtingen die weer zijn opgestart zoals fysio en sport. Dus even weinig tijd voor andere dingen maar dit alles werd ruimschoots goedgemaakt afgelopen weekend.

Vrijdagavond toch nogmaals naar het Kielzog voor een leuk intiem concert van Gerry Wolthof, een regionale held met geweldig repoirtare van Neil Young. De ouderen onder mijn volgers zullen vast weten wie ik bedoel. Heerlijke muziek en dat is dan puur genieten. Maar waar ik me dan wel eens aan erger, dat velen er nooit heen zouden gaan omdat het geen wereldartiest is en een onbekende naam. Nou ik kan je verzekeren dat dit de grootste onzin is. Vele groten der aarde spelen alleen nog omdat ze dit financieel moeten en zien het als een verplicht nummertje. De bezieling is ver te zoeken. Dan zie je Gerry met zijn Neil Young Mirror Band en zie je 3 mannen op leeftijd (zoon op drums is aanmerkelijk jonger) die volledig opgaan in de muziek en er echt een avondje genieten van maken voor publiek maar zeer zeker ook voor hun zelf. Echte aanrader dus.

Maar is het weekend op vrijdagavond al geweldig begonnen, op zaterdagavond doen we het nog eens dunnetjes over. Nu niet in een zaal maar heerlijk in de tuin van Klaas Spekken. Puur regionaal en op een van de leukste locaties die je kunt bedenken. Deze avond doet hij het samen met de jonge duitser Christopher Held. Beide mannen hebben een geweldige stem en krijgen het aanwezige publiek diverse keren mee met hun liederen. Was het de hele dag nogal onbestendig wat betreft het weer, de avond was zoals een schemeravond concert behoort te zijn. Droog, goed glas wijn en wederom genieten. En mochten jullie nu denken dat ik er weer genoeg van heb, nee hoor de volgende staat al weer op de planning, ook een tuinconcert met Edwin Jongedijk op 25 juli as. Het beste medicijn voor ontspanning is voor mij live muziek.

Voor wie nu eens mijn muzikale reis wil meemaken, hier rechts staat een link naar mijn YouTube kanaal. Klik daar op en dan zie je allerlei muziek en zet hem eens op alles afspelen. De kwaliteit is natuurlijk heel verschillend maar het geeft wel een beeld van mijn liefde voor verschillende stijlen van muziek. Voor wie niet naar het noorden komt maar graag Gerry Wolthof eens wil zien optreden, de komende zondagen is hij bij goed weer aanwezig op buitenpodium Kakelbont te Tilligte, de Achterhoek,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 7 =