Anderhalve meter

Afgelopen zaterdag voor het eerst sinds februari weer kunnen genieten van live muziek. Het klinkt misschien gek en vreemd maar ik was daar ook echt aan toe. Even weer optimale ontspanning en genieten. Maar met een heel groot verschil, we zaten op anderhalve meter.

Wanneer je de kaarten besteld heb je eigenlijk geen idee hoe dit gaat worden, theater en allemaal legge plekken, zal dat wel gezellig zijn en zal de sfeer er wel inkomen? Nou ik kan je één ding vertellen, theather Kielzog in Hoogezand heeft er werk van gemaakt en het was verrassend om zo te zitten. Zelfs de naam van de zaal was aangepast in Kielzog Rouge en waanden ons bijna in de Moulin Rouge in Parijs. Allemaal zitjes voor 3 waarvan in mijn geval de derde stoel leeg was, leuk glas met koperen tafeltje en een sfeervol lampje, de rijen waren om en om weggehaald en dus was er voldoende ruimte om vrij te kunnen zitten. Financieel gezien zal dit niet uitkunnen maar wat mij betreft zou het wel zo mogen blijven, dat in elkaar nek zitten te hijgen is sowieso al niet mijn ding.

Dan komt natuurlijk de grote moment en Edwin Nyhoff komt het podium op, hoe zal dat gaan? Zal de zaal wel los komen? Nou echt wel, door het open karakter van de zaal is er veel meer interactie met het publiek en dit is een heerlijke vorm van genieten. Omdat je verder van elkander zit is er geen geroezemoes en zijn de nummers goed te verstaan. En zo mag ik dan weer eindelijk genieten van de muziek van Springsteen, Fogerty, Shaffy, Eagles en nog veel meer moois. Marcel, Edwin en Kielzog, bedankt voor deze geweldige avond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =