11 gedachten over “Johan Derksen en mij

  1. Hoi Maria,

    Wat een geweldig blog! Ik ben het zo ontzettend eens met je verhaal!!
    Ik heb hem gedeeld op mijn FB….Ik hoop dat je dat niet erg vind

  2. Helemaal eens!! Ik herken me inderdaad aan een aantal dingen. (Buitengesloten worden omdat: ik in een stad woon, niet voldoe aan de opleidingsniveau, single ben…) Tja..Ik probeer er maar boven te staan, al valt dat niet altijd mee. NL is een heel raar land wat dat betreft.?

    1. Inderdaad jij zegt het zoals ik het ook voel, ook ik moet me tig keer verantwoorden omdat ik single ben en wil ik op vakantie, dan moet ik ineens meer betalen omdat ik een 1 persoonskamer wil, dat is toch ook pure discriminatie maar daar hoor je niemand over.

  3. Goed verhaal, maar in de publieke opinie wordt discriminatie en racisme snel door elkaar gehaald en gebruikt en dat zijn toch echt zeer verschillende zaken. Ook al VOELT een slachtoffer zich waarschijnlijk bij beiden even slecht. En beiden zouden soortgelijk verboden moeten worden

  4. En ik ben absoluut geen fan van Johan Derksen, maar vind alles dusdanig uit zijn verband gerukt dat er in principe helemaal geen satire/komedie/sarcasme/humor meer zou mogen zijn en dat gaat mij veel te ver!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *