Dikke pech

Balen en nogmaals balen. Koop je iets leuks op Marktplaats, ben je onderweg om het op te halen, gaat de koop niet door. Had het ophalen gepland met een bezoek aan iemand anders en het was maar een gelukje dat ik toch nog even daar mijn mail ging checken anders had ik wel een erg slechte boodschap gehad. Maar dit is dus niet mijn manier van afhandelen. Verkocht is verkocht en terugkrabbelen is dan beneden mijn niveau. Ook op de veilingsites kom ik dit wel eens tegen. Dan ga je bieden, sta je bovenaan en weet je dat als er geen last-minute bieding komt je de eigenaar gaat worden en dan plotseling is het item zomaar verdwenen. Ja dan zal het bod te laag zijn, maar dan moet je zoiets niet gaan plaatsen op veilingsites waar je met 1 euro gaat beginnen.

Maar dit is dus de 2de keer in al die jaren dat het niet zo gaat als het behoort te gaan op Marktplaats, waren het ooit theezakjes uit Delfzijl, die met een smerige opmerking door mijn neus werden geboord ondanks dat er een mondelinge overeenkomst was. Helaas is de persoon later door mij getraceerd aangezien ze in het toenmalige blad ‘De Theeleut” informatie probeerde te krijgen omtrent deze zeer bijzondere zakjes. Jullie snappen toch wel dat ik deze persoon toch gelijk op mijn zwarte lijst is gezet.

En nu? Nou er zou een nieuwe verzamelaarster actief gaan worden of zie ik deze zakjes waarvan er een aantal heel bijzonder zijn, plotseling terug op verzamelaarssites? Ik heb mijn bedenkingen omtrent dit vage verhaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − twee =