De ooievaar op Pixabay

Het afgelopen jaar heb ik veel reacties gekregen op mijn foto’s, ging het de ene keer over de prachtige locaties, de volgende keer ging het over de foto zelf en hoe mooi hij was genomen. Nou geloofde is het eerste wel maar over de kwaliteit van de foto’s wilde ik het toch niet hebben. Ik die rondloopt met een Iphone en zo nu en dan wat plaatjes schiet. Ach dat is gewoon een amateuristisch gebeuren in mijn ogen. Maar blijkbaar kijken er toch kenners mee want de afgelopen week kreeg ik nogal wat reacties op de foto van een ooievaar op een lantaarnpaal. Gewoon tijdens een fietstochtje genomen in Noordbroek.

Aangezien ik voor deze website regelmatig gebruik maak van gratis foto’s via Pixabay wilde ik toch eens kijken of deze foto echt het keurmeesters-oog van hun kon doorstaan. Zou men foto van de ooievaar goed genoeg zijn? De lat ligt er hoog dus ik had totaal geen verwachtingen.

Maar wat schetst mijn verbazing, de foto staat op Pixabay en kan nu door heel de wereld worden gezien en mag men deze foto vrij gebruiken. Er zijn geen kosten aanverbonden zoals bij de grote broer Shutterstock maar men mag wel een vrije gift overmaken naar de fotograaf.

Eigenlijk kan ik wel om lachen, misschien moet ik nu toch maar eens daadwerkelijk opzoek gaan naar een echte camera.

Afbeelding van Maria V via Pixabay

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =