Therapie met muziek

Wat is de beste vorm van therapie nu fietsen door het koudere weer een beetje op een zijspoor is gezet. Wat dat betreft mag het voorjaar wel weer komen, wat mij betreft kan het niet snel genoeg komen. Maar er is een prima alternatief wat betreft 100% ontspanning.

Muziek en nog meer muziek, zodra ik thuis ben gaat de radio aan met de Top 2000 maar nog leuker zijn de avondjes live muziek en er zijn de afgelopen week al 2 geweest, eerst de 3Js en gelijk afgelopen weekend gevolgd door Douwe Bob. En wat waren ze allebei weer ontzettend leuk. Was de eerste volledig in het teken van kerst, de 2de was een solo concert van Douwe Bob, met alleen een gitaar. Schitterend en wat het misschien nog leuker maakt, hij had een gast. Hans Hannemann kwam langs en wie de Voice volgt weet wie Hans is. Ain kanjer uut Pekel.

Onder zien jullie de filmpjes die ik heb kunnen maken in Groningen, voor mij een leuke hobby om van elk concert wat ik bezoek te proberen om 1 of 2 filmpjes te maken. Deze zijn allemaal te vinden op mijn YouTube kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 3 =