Wijnen, wijnen, wijnen

De kijkcijferhit van het afgelopen jaar is Chateau Meiland. Wat een ontzettend leuk programma! Voor 3 weken maar dan begint de ergernis toe te slaan en ondertussen is het bij mij opgelopen tot complete walging van die man en zijn dochter.

Gisteren bij toeval kwam ik ze weer tegen, blijkbaar heeft Nederland er nog geen genoeg van want ze blijken elke avond op tv te zijn en zo kan Nederland meegenieten van het opbouwen van een kerstboom, vuurkorf en ander kitsch gedoe. En dat in aanwezigheid van een hond die ze blijkbaar niet moeten, een kat die hoe smerig over het aanrecht loopt en het allerergste alles gaat gepaard met een vreselijk gevloek van deze man. Ondertussen blijft de dochter maar gillen en gedraagt zich als een klein kind.

Is dit nu wat er op tv moet zijn? Ik kijk sinds afgelopen zomer meer tv dan dat ik ooit heb gedaan, heb ontzettend leuke programma’s ontdekt maar ook vreselijk tenenkrommend tv. Mijn oordeel over commerciële zenders is alleen maar groter geworden. Terwijl ik die tik, zit ik bij de kerstboom tv te kijken, lekker ontspannend, ik zie ze lopen van Goes naar Groningen en het laatste stuk gaat door de kop van Drenthe richting Stad. Jammer van het muziek wat ik hoor, niet mijn smaak. Toch maar een andere zender opzoeken.

Het zakje van vandaag is van Lupicia 2019 en onderweg richting mijn verzameling vanuit Tiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =