Druk en de laatste loodjes

Ik mag dan op dit moment maar 5 uur per dag werken, maar dat is wel dubbel zo druk. Je wilt toch zoveel mogelijk afhandelen en dat lukt redelijk. Enkele “lopers”, advertenties die het gehele jaar geplaatst moeten worden zijn nog niet helemaal af maar alles op schaarste posities, voorpagina, achterpagina of andere opvallende plekken zijn wat mij betreft geboekt.

Morgen nog 5 uurtjes en dan tot volgende week maandag vrij, maar ook weer niet helemaal vrij want as vrijdag gaan we natuurlijk weer het veld in met de Historische Kring Menterwolde tijdens de jaarlijkse Derde Kerstdag Wandeltocht.

Misschien net zo leuk of wellicht nog leuker, we hebben komend weekend ook nog een concert. Iets in mega kleine setting en erg bijzonder, nu vragen jullie je af waar ik dan wel heen ga. Dat vertel ik lekker niet, daar horen jullie as zondag wel meer over en probeer er ook wat opnames te maken omdat dit niet elke dag op mijn pad komt.

Het zakje van vandaag is er eentje uit de adventkalender 2018, Johan & Nyström en zit in mijn eigen verzameling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − een =