Sport versus sport

Na alle aandacht van de afgelopen heb ik dus gisteravond ook maar eens gekeken naar Badr en Rico. Nou ik moet eerlijk bekennen dat ik er na 2 minuten al meer dan genoeg van had en ook niet verder ben gaan kijken. Wat een show en vreselijk gedoe, 2 volwassen kerels die elkaar bijna kapot slaan en dan ook nog eens duizenden die zich daar aan zitten te vergapen. Wat een waardeloze sport en volgens mij heeft dit ook niets meer met sport te maken, het zijn gewoon 2 kleine jongetjes die nooit verder zijn gekomen dan een robbertje vechten op het schoolplein.

Nee geef mijn dan toch maar schaatswedstrijden. Maar gelukkig wonen we in een vrij land en zal ik er nooit weer naar gaan kijken, net zo min als ik naar darten ga kijken.

Het zakje van vandaag is er eentje uit 2018, de Christmas OrTea? uit mijn eigen verzameling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − veertien =