Thee Beurzen Tips

Mijn goudvis

Wanneer je veel vaker thuis bent dan normaal gesproken begint ook verveling en ergernis toenemen. Je gaat kijken op allerlei sites en facebook pagina’s en dan ontdek je van alles en nog wat. Zo kwam ik dus ook eens terecht op een facebook pagina met shownieuws. Leuk je leest nog eens wat wat je anders niet zo snel zou oppakken.

Dan zijn er bepaalde mensen waarover ik dus dagelijks wel iets lees en de laatste weken is dat de jonge Hazes met zijn nieuwe lover. Nou heb ik eigenlijk totaal geen interesse in dit soort nieuws en langzamerhand ging ik me behoorlijk storen aan het nieuws omtrent deze 2 publiciteit geile mensen. Een tijdje terug kon ik het dus niet laten om ook ergens op te reageren. Maar waarom zou ik deze mensen afkraken, ik ken ze niet al vind ik het maar een raar idee dat ik iets zou beginnen met een man die mijn zoon had kunnen zijn qua leeftijd.

Dus mijn opmerking sloeg eigenlijk nergens op, gewoon de opmerking, dat “mijn goudvis dit niet zou lezen”. De weken daarop nog enkele keren een kort regeltje over “mijn goudvis”. Totdat ik gisteren weer iets las waarvan ik mij afvroeg wie dit nou zou interesseren. Dus toch maar weer eens reageren. “Het was mooi vandaag en daarom een wandeling gemaakt met mijn goudvis”. En dan komen de reacties weer massaal binnen, van mensen die me waarschuwen voor teken, of ik hem wel aangelijnd had, iemand had de kikkertjes in bad gedaan en nog mega veel meer reacties.
Zelfs shownieuws reageerde, ze vonden het interessante info wat ik plaats.

Jaja, ach laten ze dan eens stoppen met al die onzin. Of moet ik me aanpassen en dit ook gewoon “nieuws” gaan vinden?
Voor de duidelijkheid, mijn goudvis hangt in de kerstboom.

Het zakje van vandaag is er een van het merk Laggs uit Mexico en zit niet in mijn verzameling.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − achttien =