Thee Beurzen Tips

Ik walg van de Hazes verhalen

Die ouwe Hazes was een smeerlap, dat weten we allemaal, daar is genoeg over gezegd en geschreven, maar nu hebben we dus de jonge Hazes die dagelijks prominent in het nieuws staat. Denk je eerst nog, leuke vent en past beter op dan zijn vader. Beetje jong wanneer hij aan een gezinsleven begint, maar gezien de leeftijd van zijn partner wel weer begrijpelijk. Her en der zie je internet leuke fimpjes voorbij komen van het gezin. Niks mis mee en fijn dat hij het beter doet dan zijn vader.

Ondertussen zijn we een aantal jaren verder, kindje is 3, vader nog maar 25 en leeft gewoon als menig ventje van 25, vriendinnetje hier, vriendinnetje daar en lang leve de lol. Het leuke gezinnetje bestaat niet meer. Vraag me nu wel eens af of de oudere partner had verwacht dat ze altijd bij hem zou blijven of is het misschien handige tante en heeft nu een mooi maandelijks inkomen? En hij had hij toch liever eentje van zijn eigen leeftijd? Nee dus, hij heeft een nieuwe, wederom een oudje, kon zijn moeder zijn.

Ondertussen ben ik nog iets ouder en laten we nu eerlijk zijn, ik moet er toch niet aandenken om een ventje naast me te hebben van een jaar of 40 of misschien nog jonger. Gatver. Wat ben ik blij dat ik geen bekende Nederlander ben want blijkbaar is het redelijk normaal om als oudere vrouw aan te komen zetten met een jong ventje. Nou mooi niet hoor.

Vandaag een nieuw zakje, Cupper en het komt uit de Advent serie 2019.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =