Weinig tijd

Laatste dagen heb ik weinig tijd, eigenlijk geen idee wat de reden is want ik werk nu tot 1 uur in de middag dus zou gewoon de tijd moeten hebben voor ontspanning. Helaas vliegen mijn dagen voorbij maar vanmiddag heb ik alles links laten liggen en heb gedaan wat menigeen op dit moment doet. Hij staat, ja hoor er staat bij mij weer een mooie echte kerstboom in de kamer.

Voor een ieder die dus weg is van een boom a la Intratuin die moet dus niet bij mij komen want ik heb een ratjetoe boom. Bij elke bal is er een verhaal, bal met Alfred Jodokus Kwak, ooit door een van de kinderen gekocht, het gouden klokje, gekregen op Sint maar helaas stuk, dus toch snel naar de winkel in de hoop dat er nog 1 zou zijn, ja hoor en Jeroen weet pas sinds enige jaren dat het door hem gekochte kadootje stuk was gegaan in de zak en dit een nieuwe is.

De glazen bal met een Pinguin gekocht in de tijd dat ik werkzaam was als zwemtrainster. Het lijkt bijna een vorig leven. Het rode autootje redelijk nieuw, gekocht vorig jaar toen ik ook een echte nieuwe had gekocht. De kikker, een veel te dure gekocht in Leer. Theezakjes en een theepot spreken voor zich. Een klok als herinnering aan de millennium wissel. Gewoon een boom die mijn leven laat zien.

Het zakje van vandaag is er eentje die niet in mijn verzameling zit en waar ik verder ook niets van weet, alleen dat het waarschijnlijk uit Hongarije komt.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 11 =