Middagje lachen, gieren, brullen

Zaterdagmiddag ging ik met zoonlief richting de Martiniplaza in Groningen, al maanden hadden we kaarten voor een voorstelling van Najib Amhali. Beide zijn we nogal gecharmeerd van hem. Komt mijn zoon er ineens achter dat hij een dubbele afspraak heeft en s’avonds dus ook op een feestje wordt verwacht. Gelukkig is er een extra voorstelling en kunnen we de kaarten omzetten naar de extra voorstelling in de middag.

En wat hebben we genoten, over zijn jeugd, het Marokkaan zijn, zijn toespeling op Wilders, zijn geweldige interactie met de zaal. Een middagje lachen en gieren, zo belangrijk dat je eens tot in je tenen kunt lachen. Dit doet een mens goed.

Zakje van vandaag is er een die niet in mijn verzameling zit en ik ook totaal niets van weet. Geen naam, geen smaak, totaal niets. Wie wel en nog leuker, wie zou me aan dit zakje kunnen helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =