Dag zonder nieuws

Er zijn van die dagen dat er eigenlijk weinig nieuws is. Of alleen nieuws wat bij mij valt in de categorie flutnieuws. Heer Joling is arts geworden en weet wat er aan de hand is met Jan Smit, wederom werd de provincie Groningen opgeschrikt door een aardbeving, vreselijk maar ook daar liggen we ondertussen niet wakker meer van. Voor alle duidelijkheid ik lig er niet wakker van, kan me voorstellen dat mensen met een eigen woning er niet van kunnen slapen. Ja en wat kom ik nog meer tegen, wat sportnieuws wat niet echt mijn interesse heeft, Scheveningen is voor mij onbekend terrein en dat de komende koningin in Noorwegen ook banden heeft met pedo Epstein, ach ze doet maar. Hoop toch dat mensen die privé omgang hebben met ons koningshuis beter gescreend worden al hadden we hier natuurlijk jaren terug ook een prinses die omgang had met de onderwereld.

Dan toch maar aandacht voor weer een leuk theezakje, vandaag een uit 2018, uit de adventkalender van Touch Organic. Wel uit eentje uit mijn eigen verzameling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =