Smeerlapperij

Wanneer je bij een krant werkt dan hou je ook van het nieuws, het volgen van nieuws op allerlei vormen. Natuurlijk lees ik dagelijks de papieren editie van Dagblad van het Noorden maar daarnaast ook nog digitaal wat dingen. Oa dus de Telegraaf. De krant die het verst van me af staat wat betreft de inhoud maar aan de andere kant, de roddels lees je er ook en aangezien we nieuwsgierig zijn, lees je dit toch.

Maar een van de onderwerpen die ik de laatste tijd regelmatig volg is de zoon van de Engelse koningin, niet de troonopvolger maar zijn jongere broer. Snap niet dat hij dus een interview kon geven op tv. Is er dan niemand binnen het koningshuis die hem heeft gewaarschuwd dat hij dit niet moest doen en hij zich zelf nog ongeloofwaardiger maakt?
Want laten we eerlijk zijn, dit is gewoon een vies mannetje, die nu zijn straatje probeert schoon te vegen.

Wanneer ik het nu voor het zeggen zou hebben, dan zou ik zeggen, oude dame wees verstandig, geef je troon aan Charles, nu word je er alleen maar op aan gekeken dat je een foute zoon bezit. Ach en het is toch van de zotte dat iemand van over de 90 nog op de troon zit. Geniet nog van je laatste jaren, wellicht ergens buiten het zicht van de media en laat je foute zoon gewoon bij je komen. Blijf je wel zitten, prima maar laat dan je zoon links liggen. Hij deugd gewoon niet, hij is een smeerlap.

Vandaag dus een Engels zakje, dr Stuart’s en helaas niet in mijn verzameling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + zeventien =