De vooravond van…..

Ja van wat eigenlijk? Sinterklaas, kerst, oud & nieuw? Eigenlijk is het gewoon een vreemde maand, we gaan van het ene feest in het andere, menigeen raakt overspannen van alle drukte, van het kadootjes kopen, de kalkoen die niet in de pan past, Oom Piet die niet naast Oom Gerrit wil zitten en hem ook niet in zijn gezichtsveld wil hebben. Daarna nog even doorzetten om Oud & Nieuw te overleven. Allemaal geweldig en ik ben blij dat ik er niet aan mee doe. Voor mij is Sint een dag met wat kleine kadootjes en een hoop lol, Kerst er eentje van lichtjes maar beslist geen verplichtingen en al helemaal niet van eten in een restaurant, dat is erg leuk en gezellig behalve op dagen rondom kerst. Oud & Nieuw is een kwestie van tv kijken en wachten tot het lawaai weer voorbij is. Dit jaar voor het eerst zonder Rambo, al was hij vorig jaar al zo ontzettend doof dat hij er niets van meekreeg.

Ik wens een ieder dus een fijne Advent maar vergeet één ding niet, doe vooral waar je jezelf lekker en goed bij voelt en niet wat een ander van je verwacht of opdraagt.

We beginnen vandaag met een zakje uit mijn eigen verzameling, Fortnum & Mason.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =