Advent komt er aan

As zondag begin ik weer dagelijks met een actueel onderwerp voorzien van een theezakje welke in het teken staat van kerst of winter. Zelf heb ik ondertussen de mooiste exemplaren al weer aan mijn verzameling kunnen toevoegen of ze staan klaar om te drinken tijdens Advent.

Maar heb je nu ook iets heel leuks met dit thema en is dit nog niet zichtbaar geweest de afgelopen jaren, dan zou ik heel graag een scan willen ontvangen van dit zakje zodat ik deze ook kan laten zien. In het menu Kersttheezakjes kun je zien wat er de afgelopen jaren is geplaatst met dit thema.

Helaas nog geen tipje van de sluier, vandaar twee zakjes die ik de afgelopen week kreeg vanuit Namibië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =