New item

Merendeel van mijn volgers, lezers en toevallige passanten zijn liefhebbers van thee en theezakjes. Hier ben ik natuurlijk heel erg blij mee en na het stoppen van de T-Post heb ik geprobeerd om het thee nieuws hier wat meer neer te zetten. Helaas gooide mijn gezondheid wat roet in het eten. Maar we zijn op de weg terug, vele ervaringen rijker maar ook met hernieuwde energie. Soms denk ik wel eens, iedereen zou dit mee moet maken, je leert jezelf op een totaal andere manier kennen maar wat nog belangrijker is, je leert ook de mensen om je heen heel goed kennen. Maar dat allemaal terzijde.

Ik heb een nieuw menu aangemaakt op mijn site. New spotted teabags. Dit op veelvuldig verzoek. Hij stond er al wat langer maar had er amper iets meegedaan, was eigenlijk niet verder gekomen dan de testfase. Maar nu we afgelopen week de nieuwe Teabags Collectors Magazine binnen kregen, leek het me een goed plan om nu de tijd te nemen om daar een gedeelte van op mijn site te gaan plaatsen. Uiteraard met toestemming van Marjoke, de drijvende kracht achter dit digitale magazine.

Vanaf nu kun je dus heel veel theezakjes zien welke er de afgelopen tijd op de wereldmarkt zijn verschenen. Voor de één een reden om gelijk op zoek te gaan, voor de ander de wetenschap dat we nooit klaar zijn met het verzamelen van de zakjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 9 =