20 jaar

Wat is er de afgelopen 20 jaar veel veranderd in mijn leven. Vandaag is het 20 jaar geleden dat mijn vader na een lang ziekbed is overleden. Denk ik daar nog vaak aan? Nee niet aan zijn ziekte en het laatste moeilijke jaar, nee wanneer ik aan hem denk dat zijn dat mooie herinneringen aan vroeger. Maar ook aan zovele dingen die ik hem nog graag had willen vertellen of die ik hem graag had willen laten zien. Dat er achter “ons” huis nu een bedrijven terrein is, dat zijn jongens nu grote stoere mannen zijn, dat ik jaren in het voetbalwereldje heb vertoeft en dat ik me prima staande heb weten te houden ondanks alle ellende wat mij is overkomen. Maar ook ben ik blij dat hij juist dit niet meer heeft meegemaakt. En toch zou ik willen dat ik nog even 1x met hem kon praten, even zeggen dat het goed gaat en dat ik zijn naam in ere zal houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − zes =