De herfst met zomerbloeiers

Regen, wind en kou, alles komt de afgelopen week voorbij. Geen weer om te fietsen, alleen wat wandelen en eindelijk op zaterdag weer op de fiets kunnen stappen. Helaas van korte duur, de zondag was weer minder.

Maar binnen in huis zitten blijft nog steeds moeizaam gaan, dus in de middag lekker even de tuin in. Wat uitgebloeide bloemen wegknippen, vegen en pepers plukken. Naast de vele fuchsia’s, dahlia’s, geraniums heb ik dus ook pepers en paprika in de tuin. Het is er een verdomd goed peper jaar geweest maar een paprika kweker ben ik niet, er zijn wel een paar verschenen maar zijn meer één haps paprika’s geworden.

Ondertussen is het midden oktober en staat alles nog in volle bloei en zitten de fuchsia’s nog volop in knop. Nu nog een paar mooie najaarsweken en deze vrouw is helemaal tevreden wat tuinseizoen 2019 betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =