Zakjes, zakjes en nog meer zakjes

Wat een ontzettend geslaagde dag afgelopen woensdag. Een aantal verzamelaars kwamen bij mij thuis om te ruilen en te kletsen over theezakjes. Dat alles omdat Mitzie en Ljuba weer in het land waren. Hoe gek kun je zijn om 3 weken door Nederland te crossen om zo veel mogelijk te ruilen met iedereen en natuurlijk met als afsluiting de grote beurs in Maartensdijk.

En wat hebben we een lol gehad, Mitzie die lawaai maakt voor 10, Ljuba die lekker stilletjes achter de laptop doorgaat met ruilen en José, Marcel, Grietje en Janet, die er lekker tussen door zitten te lawaaien.
Daarnaast was er nog de verrassing dat René van Menterwolde.info langs kwam om dit gekke gedoe eens te bekijken en vast te leggen op foto en de site. Resultaat is dat er een heel leuk stuk is geschreven en daarop weer onverwachte reacties.

Om 6 uur is het stop, het is leuk geweest, we gaan met z’n allen richting Paradiso, pizza time. Dan zie je gelijk het verschil tussen Nederlanders en Scandinaviërs. Zitten wij graag langere tijd te wachten op het eten en vinden dit heerlijk om lekker bij te kletsen onder het genot van een drankje en voorgerecht. Bij hun is het toch meer, bestellen, op tafel, eten en wegwezen. Dat doen wij alleen maar wanneer we ergens tijdens een dagje uit langs een autoweg snel een hapje willen eten. Maar nu willen we toch echt even genieten van elkaar en het eten.
En mocht je nu denken, dat was het voor deze dag. Nee hoor, we gaan nog gewoon even door. De laatste zakjes moeten nog geruild worden. Ondertussen kan ik geen zakje meer zien en denk ik wel enigzins aan mijn bed. Maar ook deze drukte heb ik weer kunnen weerstaan. Op naar volgende week en het langzaam weer oppakken van mijn werk.

Klik hier voor het artikel Menterwolde.info

4 thoughts on “Zakjes, zakjes en nog meer zakjes

    1. Nou over 30 jaar denk ik eerlijk gezegd dat ik er ook niet meer bij ben. Maar zo nu en dan zie je weer nieuwe verzamelaars voorbij komen. En jij? Is het definitief?

  1. Zolang er mensen zijn die thee drinken en de makers mooie zakjes maken, zullen er ook verzamelaars zijn.
    Ik denk wel dat het aantal verzamelaars minder wordt.
    Dit kan je ook zien bij het verzamelen van postzegels, ze worden nog steeds verzameld, maar het aantal verzamelaars loopt terug.
    Maar eens een verzamelaar, dan blijf je een verzamelaar.

  2. Dat ben ik helemaal met je eens René, verzamelen zit in je bloed en kun je niet aanleren. Ik zou zonder problemen nog 10 dingen op kunnen noemen wat ik wel zou willen verzamelen. Mijn vader heeft me de goeie verzamelaars genen meegegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − acht =