Reactie op fotomateriaal

Sinds ik bijna elke dag fiets of wandel, maak ik dus foto’s, gewoon simpel met mijn Iphone. Deze foto’s plaats ik dus op mijn Facebook account en daar is men blijkbaar ontzettend van gecharmeerd want er komen heel erg veel reacties. Men wil weten met wat voor camera ik dit doe en of ik dit ook in opdracht doe. Zelf vind ik het maar gewoon huis tuin en keuken materiaal maar blijkbaar zien derden dit totaal anders.

Ergens in een verlaten hoekje in een van mijn kasten ligt al jarenlang en digitale camera. Waarschijnlijk totaal verouderd en ik weet amper hoe het ding nog werkt. Maar toch heb ik hem vanmiddag even meegenomen naar het Midwolder Bos waar ik met een vriendin was om even bij te praten. Ik heb er dus een paar plaatjes geschoten en hoor graag wat jullie er van vinden en of de kwaliteit beter is dan eerder werk wat jullie hebben gezien.

Midwolder Bos
Midwolder Bos
Schapen in het Midwolder Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + dertien =