Thee Beurzen Tips

Tuike thee

De afgelopen weken ben ik amper met mijn theeverzameling aan de slag geweest, het lukt mij momenteel niet om de energie te vinden om er mee bezig te zijn. Maar wat ik wel veel doe ik theedrinken. Bekers vol thee worden hier gedronken. Momenteel wordt er veel zwarte thee met cocos gedronken en kan daar van zeggen dat het heerlijk is.

De dag begint trouwens met een verse gember thee, je moet er van houden maar zelf vind ik het heerlijk en het is ook nog eens heel gezond. Daarmee kom ik gelijk op mijn onderwerp van vandaag. Gezonde thee en niet standaard.

In de bijlage zien jullie een artikel over thee van planten die we in de natuur kunnen vinden of we zelf makkelijk kunnen kweken. Zelf kom ik niet verder dan zo nu en dan een kop verse munt thee uit eigen tuin maar er zijn behoorlijk wat meer mogelijkheden. Dit artikel kwam ik afgelopen zaterdag tegen in mijn eigen krantje, Dagblad van het Noorden en wil het jullie niet onthouden. Wanneer mijn gezondheid het toelaat dan wil ik de komende weken nog graag richting Friesland om daar inspiratie op te doen wat ik allemaal nog meer kan kweken en drinken.

© Shyra Hueting (bedankt dat ik dit mocht plaatsen).

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 17 =