Fietsen als ontspanning

Eigenlijk heb ik weinig te melden, alles wat ik buiten kan doen gaat prima, maar vandaag is het erg bewolkt en merk ik toch dat het voor mij allemaal wat zwaarder is.
Omdat ik weinig te melden heb, ga ik dit keer alleen maar wat beelden laten zien van de omgeving waar ik de laatste weken veel fiets en eenmalig aan de wandel ben geweest. Voor mijn volgers die nog nooit in Groningen zijn geweest. Plan eens een weekendje Groningen en bezoek stad en Ommeland.

Alle foto’s zijn door mezelf gemaakt en volgens mij niet zo gek voor een leek met een Iphone.

De foto bovenaan dit artikel is gemaakt Tussenklappen.

Achterdiep Sappemeer
Slochterbos
Winschoterdiep nabij Zuidbroek
Nabij Golfbaan Veendam
Tripscompagnie
Sappemeer
Borg Welgelegen Sappemeer
Wandelen in Smeerling in het dal van de Ruiten Aa
Smeerling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 15 =