Van burn-out naar bore-out

Laat ik voorop stellen dat ik geen burn-out heb, het is meer een kwestie van overspannen. Maar ik heb steeds gezegd dat dit onmogelijk door de werkdruk zou kunnen komen. Misschien wel van het kippenhok en het zitten in een ruimte waar we geen raam kunnen openen.

Ondertussen zijn we weken verder en weet ik dat je ook overspannen kunt worden van verveling. Vandaag werd ik door vriendin Linda geattendeerd op onderstaand artikel en na het lezen moet ik toch bekennen dat er hier wel heel veel raakvlakken zijn.

https://www.nu.nl/werk/5969211/verveel-je-je-dood-op-je-werk-pas-op-voor-de-bore-out.html

Foto eigen archief en genomen op 21 juli jl bij het Schildmeer.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Van burn-out naar bore-out

  1. Misschien moet je eens contact opnemen met Nicolette van Keulen van Inspiratiecafe OSO/Guideline Trainingen in Groningen. Zij heeft veel ervaringen met de benaming bore-out en als ik het goed heb begrepen coacht ze hierin. Daarnaast heeft ze veel boekentips op dit gebied. Dus misschien kun je eens op haar instagram koekeloeren en zien of ze je tips kan geven.

    1. Ik lees hier graag meer over. Wat is tot nu weet en ook heb besproken met mijn fysiotherapeut voor ademhalingsfysio dan komt dit wel heel dicht bij mijn klachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − veertien =