Verveling begint toe te slaan

Okay ik mag dan ondertussen al meer dan 1 maand in huis zitten, maar dit is totaal niet mijn ding. Op slechte dagen kom ik met moeite mijn bed uit en moet alles op alles zetten om toch te gaan wandelen of fietsen. Maar de goede dagen en slecht weer dat is een drama. Vandaag voel ik me eigenlijk best heel goed, ik puf, spoel en verstuif wat af, want men denkt dat mijn voorhoofdsholte ook ontstoken is maar in de tussentijd moet ik dan echt wel wat doen, grote klussen lukt niet, alles moet met beleid zoals ze dat zo mooi noemen maar ondanks dat ik duizend leuke dingen kan bedenken, lezen gaat niet langer dan een half uurtje, laptop amper een half uur want dan dansen de letters, beetje op het terras rommelen met mijn fuchsia verzameling, ja leuk hoor, maar dat ik ook geen uren werk. Nou dan gaan we maar iets doen wat heel ver van me af staat, tv kijken.

Ach ach wat een drama, onzinnige programma’s genoeg, Nederlandse zenders brengen overdag weinig spectaculairs. Tour de France, ja leuk maar om nu 200 km lang naar een stel fietsers te kijken, nee, alleen de laatste 20 kilometers zijn leuk om naar te kijken. Nou wat denk je van Ziggo Extreme! Idioten die 8 autobanden optillen van 350 kilo en dan wie dit het vaakst kan doen binnen 1 minuut. Nee al met al niks.

En toch ben ik blij, want ik heb een goede dag, geen paniekaanvallen, niet duizelig en voel me ook heel rustig. Hopelijk morgen iets beter weer zodat ik de fiets kan pakken naar Veendam of Hoogezand.

Vandaag doe ik maar eens een leuke foto van meer dan 50 jaar terug.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 11 =