Ellende

Voor mijn vaste volgers is het bekend dat ik al langere tijd behoorlijk kwakkel met mijn gezondheid. Het nieuwe ziekenhuis in Scheemda, wat nog maar één jaar geopend is ken ik ondertussen tot in alle hoekjes. Het vertrouwen in mezelf is totaal verdwenen want ben veel te angstig dat ik ergens tegen de vlakte ga.
De een zegt het is psychisch, de ander een samenloop van omstandigheden en sinds afgelopen week komen ze ineens aanzetten met niet goed slapen. Ja zeg, allemaal leuk, maar ik weet toch niet of ik goed slaap. Probeer elke avond tegen 11 uur mijn bed in te komen en ben dan tegen kwart over 6 volledig uitgerust. Het is wel zo dat ik elk geluidje hoor wat er hier in en rondom het huis is. Die fijne buurman ergens die ergens schuin achter me woont, die graag s’avonds buiten staat te praten met een vriend, ja die hoor ik. Feestjes op het voetbalveld? Prima, ik slaap met de ramen potdicht.

Ach en zo kan ik nog wel veel meer dingen opnoemen, waar ik niet echt overlast van heb, maar ze wel hoor. Maar daarvan zeggen ze nu dat ik heel licht slaap, nooit in diepe slaap ben en dat ze dit weer verder gaan onderzoeken. De vraag is alleen of daar mijn duizeligheid ook wegkomt. Gek genoeg wijzen alle onderzoeken uit, dat het niet mijn struma op de schildklier is. Dat is dus weer een geluk bij een ongeluk.

Maar nu gaan we dus weer een nieuwe fase in, slaapcentrum en longarts. Scheemda we komen er binnenkort weer aan!

2 thoughts on “Ellende

  1. Jeetje wat is dit allemaal vervelend zeg!
    Naar dat je nog steeds niet helder hebt waar het vandaan komt…
    Ik hoop dat ze snel een oplossing/oorzaak kunnen vinden.
    Mocht ik iets voor je kunnen doen, laat het me weten!

  2. We wachten maar af, ergens moeten die klachten toch wegkomen en zullen ze iets vinden. Maar positief blijven is niet mijn sterkte kant wanneer het om dit soort dingen gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + drie =