Jumping Jack

Werken bij een Mediabedrijf kent de laatste jaren vele dieptepunten. Reorganisaties, afdelingen en werkzaamheden die verdwijnen, collega’s die het veld moeten ruimen, de verandering van een krantenbedrijf naar een multi mediabedrijf alles heb de afgelopen jaren voorbij zien komen.
Ook ik ben vaak met de hakken over de sloot binnen het bedrijf gebleven, maar weet ook dat ik nog 10 moet werken voordat ik überhaupt kan spreken van een pensioen. Geen idee of dit al die tijd is bij mijn huidige werkgever, het medialandschap veranderd is rap tempo en het is maar de vraag of we dit bij kunnen houden.

Maar er zijn ook ontzettend mooie momenten om bij de krant te werken, de mensen die ik de afgelopen jaren heb leren kennen, de nieuwe werkzaamheden die op mijn pad kwamen, al is daar wel een kantekening bij, ik mis namelijk de contacten en de vrijheid van mijn vorige werkzaamheden bij de krant, maar mijn huidige werkzaamheden brengen me weer op bijzondere plekken.

Zo ging ik afgelopen week naar een rock-opera, Jumping Jack. Misschien iets waar ik nooit een kaart voor zou kopen maar waarvan ik dan nu zou zeggen, “wouw wat een feest om deze voorstelling te mogen zien”.
Vanaf donderdag 16 mei tot en met zondag 19 mei is deze voorstelling nog te zien op de TT baan van Assen. Je begint met een rondje in je eigen auto over de baan, daarna Edwin Java met een heerlijke blues en dan….. een geweldige voorstelling met muziek uit de jaren 70 gezongen door Lucas Hamming, enige weken terug nog te zien als Judas in de Passion.

Hier mag je dus heen namens je werkgever, die als sponsor betrokken is bij deze voorstelling en waar we dus veel werkzaamheden voor hebben gedaan Mocht je nog een kaart kunnen bemachtigen dan raad ik iedereen aan om te gaan kijken. Na zondag is het voorbij en is dit tijdelijk spectakel voorgoed voorbij.

De foto’s zijn allemaal afkomstig van mijn collega ©Kor Bakker fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + twintig =