Vrijheid

Ik hoef mij niet meer te verontschuldigen althans voor mijzelf wie ik ben. Hoe ik dingen zeg of hoe ik over bepaalde dingen denk. En waar ik van hou en naar verlang. En ik heb geen behoefte om dingen te rechtvaardigen. Dan is dat een ultiem gevoel van vrijheid

Dus ik ga stemmen zoals ik wil, wie er anders overdenkt, prima maar gun mij ook deze vrijheid.
Ik luister naar muziek die mooi vindt en waardeer, ik koop de dingen waarvan ik vind dat ze mooi zijn, ik ze wil bezitten en ik ga graag achter live muziek aan.

Het is dus duidelijk, ik doe gewoon wat ik wil! En vandaag stem ik, ik stem op de partij die het dichtst bij mij staat, ik wil met niet de hele tijd verantwoorden waarom ik dit doe en al helemaal geen oeverloos geklets dat ik op iemand anders moet gaan stemmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =