Sombere berichten

De mensen die mij beter kennen, weten dat december voor mij niet de meest fantastische maand is, het gemis van enkele personen in mijn leven komt dan altijd wat heftiger op mijn pad. Ik probeer dan de mensen die ook enigzins donkere gedachten hebben te mijden aangezien zij mij teveel meetrekken. Probeer het beste er altijd van te maken, misschien een beetje extra te werken, een avondje uit extra te nemen en zo komen we het de laatste jaren prima door.

Alleen dit jaar was het toch even andere koek, sinds afgelopen zomer zit ik behoorlijk in de lappenmand, heb het nieuwe ziekenhuis bij mij in de regio vaker gezien dan dat me lief is en aan eigen bijdrages in de zorg daar denk ik al helemaal niet. Wat begon met duizeligheid, werd evenwichtstoornissen met een hartklep die niet helemaal doet wat hij zou moeten doen, ontstekking achter mijn oor werd uiteindelijk psoriasis en de onderzoeken naar mijn gewrichten loopt nog maar ziet er ook niet uit zoals ik wil.

Toch probeer ik het zo goed mogelijk allemaal door te zetten, ik werk normaal, doe de leuke dingen die ik wil doen en maak ook mijn plannen voor de toekomst. Wie zegt mij dat ik 60 wordt of 65 of nog ouder, niemand daarom pluk ik de dag en ondanks alle tegenslagen van de afgelopen tijd geniet ik optimaal van het leven.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =