De leuke kanten van het werken bij een Mediabedrijf

Afgelopen donderdag mocht ik namens NDC Mediagroep weer eens aanschuiven bij de Friesian Proms. Een mega evenement in Leeuwarden waar het gaat om het Friese Paard, andere paarden en veel muziek. Het Friese Paard wereldwijd bekend en jaarlijks is er dan de Hengstenkeuring in januari. Sinds een aantal jaren is daaraan gekoppeld, Friesian Proms.

Niet denken dat ik nu alleen maar Ankie van Grunsvens zie met paarden die op muziek hun stapjes zetten, nee dat is het beslist niet. Nee het zijn paarden voorzien van allerlei karretjes, sjeezen of sleetjes en dan een fantastische gebeuren laten zien met heel veel muziek, maar ook pony’s die voorzien van allerlei lampjes hun ding doen. Paarden die jongens voortrekken op skateboards en dan ook nog een skates met vuur. Of zijn de oude landbouwmachines voorgetrokken door paarden mooi?

Ja alles is meer dan de moeite waard, maar voor mij was misschien wel het allermooiste, Hessel en zijn zang, op het podium maar ook op het midden terrein, wat nu ineens het strand van Terschelling moest voorstellen, voorzien van kampvuur en uiteraard weer paarden. Ach zo gek is mijn werk nog niet, je komt nog eens ergens waar je normaal gesproken niet zo snel zou komen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − 3 =